Mitől sípolhat a számítógép?
Üdv!
A helyzet a következő: Nemrégiben voltak kisebb átalakítások, légkondi felszerelés a lakásban, és most költöztem vissza. Arra lettem figyelmes, hogy amikor a légkondi be van kapcsolva, akkor a számítógépből magas frekvenciájú, sípoló hang jön ki. Akkor is, ha be van kapcsolva, és akkor is, ha ki van kapcsolva, amíg a csatlakoztatva van áramhoz, addig sípol. Egy ágon van mindkettő eszköz (tehát egy kapcsolóval áramtalanítani tudom mindkettőt), a légkondi új típusú, energiatakarékos, a hálózatnak bírnia kell. Valamit sajnos lépni kell az ügyben, mert nagyon idegesítő ez a hang - van esetleg valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget, és mit lehet tenni?
Ez nem számítógép hiba!
Nem vagyok elektro-technikus, de szerintem valami a ház áramforrásával van gond, lehet, hogy sok a légkondi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!