Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megjavítani?

Hogyan tudnám megjavítani?

Figyelt kérdés

Van egy elektromos terménydarálóm.De a motor nem igazán akar benne működni, mikor bekapcsolom csak zúg, de nem forog.Szétszedtem mi baja, mikor így indítottam ment semmi gond nem volt, buzgón visszaszereltem(csak natúran a motort kalapács nélkül hogy megy-e) de nem ment megint ugyan az volt a baj, de most néha elindult de csúnya hangja volt mikor beindult de mondjuk akkor is mikor ki volt szedve.

Azt nem néztem kiszedve, hogy mennyire melegedett, de beszerelve mikor elindult nagy nehezen és leállítottam, rányúltam a hűtő bordára és tűz forró volt, kb 10 másodpercig járattam és semmi terhelés nem volt rajta ami megerőltette volna.

Szóval a kérdés mit tudnék vele csinálni(nem vagyok elektronikai szaki).

2012. jún. 20. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyaníthatóan menetzárlatos a motor, esetleg fékeződik a forgórész. Ha kézzel könnyű megforgatni, akkor inkább a menetzárlat. Újratekercselés oldja meg a problémát.
2012. jún. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!