Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Videókamera, de milyet?

Videókamera, de milyet?

Figyelt kérdés

szeretnék venni egy videókamerát. nem olyan bazi nagyot, hanem valami olyasmit ami könynen elfér a kezemben anélkül hogy jajgatnák hogy elzsibbadt a sújától ...

találtam egy nagyon jót már 10 E-ért de az meg gyerek kamera ... ez mit jelent ?

ti milyen félét ajánlanátok? ami nem túl drága, és még jó minőségű videókat készít ?

2012. jún. 19. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A nem túl drága az relatív.. Van akinek 150 000-ig olcsó, meg van aki maximum 50-60 000 Ft-ot hajlandó max. kiadni érte. Szóval?:)
2012. jún. 19. 23:44
 2/6 A kérdező kommentje:

jah értelek :) én max 20 E-ret adnék ki érte mivel csak anynim van >< és amúgy is olyan nagyon bonyolult kamerára nincs szükségem ...

amúgy találtam egy oltári kamerát de ahhoz alkáli elem kéne ... olyat hol lehet venni ? :o

2012. jún. 20. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem sértelek meg, akkor még gyűjts! 50 000 Ft-ért láttam a Tescoban Sony mini videókamerát, aminek egészen szép képe volt. Akár hitelre is megveheted, ha annyira sürgős. De te hol és milyen videókamerát néztél 20 000Ft-ért? A saját érdekedben ne vedd meg! Csak pénzkidobás.. De Vaterán is nézelődj! Használt Sonyk vannak nem sokkal drágábban. De ez csak az én véleményem, csupán azt akarom, hogy te jól jöjj ki! Az alkáli elem a hagyományos elem, ami minden kèszülékedben benne van.:)
2012. jún. 20. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

aprod.hun és a teszveszen néztem,

hát lehet úgy lesz nem én fogom meg venni hanem anyumnak egy ismerőse olcsón tud szerezni ilyen ketyeréket :) amúgy nem sürgős :) de azért jó lenne :D kedvet kaptam a videó készítéshez :)

2012. jún. 20. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.:)

Szerintem is inkább nézz körbe, mert egy 20 rugós kamerával túl sokra nem fogsz menni sajnos.:( Valamire azért jó, de valószínű, hogy élvezhetetlen lesz a minőség. Igen, az alkáli elem olyan, amit boltokban látsz, a távirányítódban, a régi játékautódban, minden elemes dologban. Ha már ezt a kamerát veszed, akkor vegyél hozzá újratölthető akksit, olyat amit töltővel együtt árulnak, nagyjából 3- 5 000 Ft-al dobja meg a keretet. Én is gondolkozom a videózáson, van rá "fölös" 100 000 Ft-om. Én is a Tescoban néztem kamerákat 50-60 000 Ft körül, a többit meg szerintem egy Sony DSC-WX7-re teszem félre.:)

2012. jún. 20. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2012. jún. 21. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!