Videókamera, de milyet?
szeretnék venni egy videókamerát. nem olyan bazi nagyot, hanem valami olyasmit ami könynen elfér a kezemben anélkül hogy jajgatnák hogy elzsibbadt a sújától ...
találtam egy nagyon jót már 10 E-ért de az meg gyerek kamera ... ez mit jelent ?
ti milyen félét ajánlanátok? ami nem túl drága, és még jó minőségű videókat készít ?
jah értelek :) én max 20 E-ret adnék ki érte mivel csak anynim van >< és amúgy is olyan nagyon bonyolult kamerára nincs szükségem ...
amúgy találtam egy oltári kamerát de ahhoz alkáli elem kéne ... olyat hol lehet venni ? :o
kedves utolsó
aprod.hun és a teszveszen néztem,
hát lehet úgy lesz nem én fogom meg venni hanem anyumnak egy ismerőse olcsón tud szerezni ilyen ketyeréket :) amúgy nem sürgős :) de azért jó lenne :D kedvet kaptam a videó készítéshez :)
Első vagyok.:)
Szerintem is inkább nézz körbe, mert egy 20 rugós kamerával túl sokra nem fogsz menni sajnos.:( Valamire azért jó, de valószínű, hogy élvezhetetlen lesz a minőség. Igen, az alkáli elem olyan, amit boltokban látsz, a távirányítódban, a régi játékautódban, minden elemes dologban. Ha már ezt a kamerát veszed, akkor vegyél hozzá újratölthető akksit, olyat amit töltővel együtt árulnak, nagyjából 3- 5 000 Ft-al dobja meg a keretet. Én is gondolkozom a videózáson, van rá "fölös" 100 000 Ft-om. Én is a Tescoban néztem kamerákat 50-60 000 Ft körül, a többit meg szerintem egy Sony DSC-WX7-re teszem félre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!