Tényleg létezik a Youtube szelleme?
Figyelt kérdés
Tényleg létezik egy videó a Youtube-on, amit ha megnézel öngyilkos leszel? Állítólag egy férfi áll a videóban, és az utolsó 2 másodpercben vigyorog. 153 ember lett öngyilkos. Az emberek kivájták a szemüket, és postázták a Youtube csapatának. Nem létező IP-címről töltötték fel, és a férfit nem sikerült azonosítani. Igaz ez? A válaszokat előre is köszönöm!2012. jún. 18. 17:41
22/38 anonim válasza:
Megnéztem, és hát khm, ez a valami zene alatta igazán idegesítő, főleg eleinte, de ki lehet bírni. Az hogy a csávó mosolyog a végén, azt nem nevezném mosolynak, hanem ilyen gyilkos tekintetnek, miután beszívott. :D Na de most megyek és illedelmesen rakok egy barnát a toaletembe majd kivájom a szemem. :) Ne feledjétek, én leszek akkor a 154. ;) (pedig mindig szerettem volna kerekíteni a számokat)
23/38 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=UA0vQWM50d8
na ez a video én 4 szer megnéztem tegnap előtt na és ahogy látod itt vagyok :DDD
26/38 anonim válasza:
én is láttam azt a 20 másodperces videót ami végén a pasi nagyon ijesztően vigyorog.aztán ma néztem képeket a Psycho c. filmről és abban volt benne az a vigyorgó pasi.nemtudom van-e összefüggés.lehet hogy van de igazából én nem hiszek ennek.
27/38 Dorinaa99 válasza:
Szerintem tényleg létezik, mert az egyik barátnőm ismerőse megnézte és még mindig le van kötözve mert kiakarva vájni a szemét meg teljesen idegbajos..
28/38 Kosaras Attila válasza:
Én is meg néztem ezt a videót "még élek" és nagyon féltem, de ahogy itt is sokan mondják szerintem tényleg nem létezik.
29/38 anonim válasza:
én megnéztem a videó teljes változatát. nem kezdtem el közben spontán sikongatni és ahogy azt látod még élek. szóval létezik a vidó de a kísértetsztori nem igaz.
30/38 anonim válasza:
Nem merem megnézni xDD Túl babonás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!