Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez jó lenne gamer asztali gépnek?

Ez jó lenne gamer asztali gépnek?

Figyelt kérdés

[link]

Fősulira kéne egy pc játékra olcsón. Kiváncsi vagyok hogy ez a gép tényleg visz BF3-at is maxon és hogy tartós-e. vagy jobban járok új géppel.

2012. jún. 17. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez bf3 maxon sosem fogja elvinni. 5770 egy 4870 teljesítményét hozza, ami nem mai kártya.

High beállítást lehet, hogy tud nem fullHDban, csak még ultra is, MSAA-val meg simán kifekszik.

A gép többi része még elmegy játszani, bár tartósnak nem nevezném, határeset. A vga kérdéses, legalább egy 6850/70 kéne bele.

2012. jún. 17. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy valami nem teljesen stimmel, főleg olyannál aki 80ezres gamer laptopra akarja elcserélni xD Ok akkor asszem jobban járok ha megkérek vkit hogy rakjon nekem össze egyet majd ha lesz pénzem.
2012. jún. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!