Szerintetek megéri most playstation 3-mat venni? (És hogyha kijön a playstation 4 aakor egyből elvavul a ps3 vagy ugyanugy fognak rá jó játékokat kiadni? Ugyértem hogy még nincs késő hogy playstation 3-mat vegyek?
Én inkább xbox párti vagyok, grafikában nem látok különbséget, mindkettő HD felbontást használ, a ps3 képe hangyaf*sznyit részletesebb, de ebben ki is merült.
PS3-al kapsz egy multimédia központot tulajdonképpen, amivel blue-ray filmeket is tudsz játszani, én ennyi előnyt látok benne. Xbox kontrollere is sokkal kényelmesebb.
Ez pont elég előny lenne, ha csak ennyi lenne.
Ha már csak valamiben jobb, valamivel többet kapunk akkor is megéri.
Az meg hülyeség, hogy PS2-re is kiadják a játékok nagy részét, ha úgy mondtad volna, hogy a játékok hangyaf*sznyi részét, akkor még jó lett volna.
Amúgy még megéri, PS4-et legutóbbi pletykák szerint 2014 tavaszán kapjuk csak meg, és akkor még nyugodtan lehet várni 1 évet a Slim változatra és hogy addigra legyen hozzá sok játék (amúgy valószínűleg lesz PS4-re pár jó nyitócím, de természetesen időbe telik, mire egy korrekt mennyiség lesz rá).
PS3 még 100%-ban megéri ma is.
Viszont várnék pár hetet, lehet, hogy jön super slim változat, ha nem lesz sokkal drágább érdemes lesz arra beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!