Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valki segítene, hogy kell...

Valki segítene, hogy kell facebook-on képet kuldeni? (FONTOS)

Figyelt kérdés

#Facebook #képkuldés
2012. jún. 12. 18:07
 1/6 anonim válasza:
Bemész az üzenetekbe. Rámész arra akinek küldeni akarod. Ahova be kell írni a szöveget mikor üzenetet küldesz neki, az alatt van 2 kis ikon. A bal oldalira kattints válaszd ki a képet és menj rá hogy oké/megnyitás vagy valami ilyesmi. Utána megnyomod a küldést és kész is
2012. jún. 12. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Addig sikerult,hogy megjelenik a kép,amit kuldeni szeretnék az alatt ahová írom az üzenetet. De nem küldi úgy el,mint amikor elkuldi a szoveget amit írtam. (bocsi,lehet kicsit érthetetlenul fogalmaztam,de nem tudom máskéé megmagyarázni:P
2012. jún. 12. 18:28
 3/6 anonim válasza:
miután megjelent a kép csak nyomd meg az entert :D
2012. jún. 12. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Kiválaszom a számítógépen a képet,amit kuldeni szeretnék. Ezután 2 klikk:P és megjelik az alatt,ahová íroma az uzenetet,de nem kuldi el akinek szeretném. hmmmm??? valamit nem jól csinálok?!
2012. jún. 12. 20:34
 5/6 anonim válasza:

1: Üzenetek.

2: Klikk az emberre akinek küldeni akarod.

3:Ahol kéne írni az üzit: Alatta 1 gémkapocs. *klikk*

4: Megkeresed a képet

5: Megnyitás/ok

6: Ott a kép és enter.

2012. jún. 13. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
az 5,6 lépést nem értem :(
2012. jún. 15. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!