Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sima win xp-t lehet telepíteni...

Sima win xp-t lehet telepíteni pendrive-ról? Boot-ol róla?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 15:02
 1/3 cipi8 ***** válasza:
Az alábbi oldalon mindent megtudhatsz a témáról. Már sok gépet raktam így pendrive-rol.
2012. jún. 11. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:
ez aztán hasznos válasz volt nem azt kérdeztem h 1 ilyen jellegű kérdésre itt megtalálom e a választ.....
2012. jún. 12. 09:14
 3/3 cipi8 ***** válasza:

[link]

Bocs én voltam a hülye mert a linket meg raktam be! Na szóval a linkelt oldalon követed az utasításokat és utána menni fog én is innen lestem le annak idején. Azért nem írtam le mert eléggé hosszadalmas lenne. Olvasd át szedd le a progit és utána csinálj úgy mindent ahogy ott írják! Ja és a BIOS-ban is azért állítsd be hogy USB-ről bootolja a gép elsődlegesen. Remélem tudtam segíteni.

2012. jún. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!