Ha ma veszek egy mobilt, akkor 3 napon belül visszavihetem?
Figyelt kérdés
Mamámnak szeretnénk mobilt venni, de meg van rá az esély, hogy kihajít minket vele együtt. Amennyiben épségben marad a telefon, visszakapjuk az árát 3 napon belül, avagy hogy működik ez? (Természetesen egy alap telefonról volna szó.)2012. jún. 11. 09:27
1/3 anonim válasza:
8 napig kötelesek visszavenni, persze számla meg minden tartozék legyen meg
2/3 anonim válasza:
Maximum levásárolhatod, semmiféle jogszabály nem kötelezi a forgalmazót a visszavételre.
A 3 nap akkor kerül a képbe, ha meghibásodik, mert akkor nem javítani, hanem cserélni kötelesek.
3/3 cipi8 válasza:
Elvileg 3 munkanapon belül lehetséges a csere ha a papírok megvannak és a készülék is sértetlen, hibátlan. Vagy levásárolható az ára. Jó tanácsként a mamának valami egyszerű és könnyen kezelhető kis mobilt vegyetek és jól magyarázzátok el neki az alapvető tudnivalókat. Én az öreganyámnak olyan 2-3 éve vettem egy Vodafone 125 alapkészüléket eleinte nem igazán értette hogy mi hogy van de olyan 2-3 hét után már hívogatott mindenkit a családban szóval megszokta, megszerette és megtanulta kezelni. Jó hogy ha van egy mobilja és bármikor bármi is történik ne adj isten el lehet érni vagy feltud hívni valakit azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!