Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell egy Philips SC2000...

Hogy kell egy Philips SC2000 szőrtelenítőgépet?

Figyelt kérdés
Anyu kapott egy ilyen szőrtelenítő gépet, és ha esetleg valaki tudná hogy hogy kell használni, és nagy vonalakban leírná nekem, akkor azt megköszönném!
2012. jún. 7. 20:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kérdések értelmetlen :D *használni egy philips....
2012. jún. 7. 20:50
 2/2 anonim válasza:
A szőr növekedésével ellentétes irányban kell végig húzni a bőrön. Nem árt, ha a másik kezeddel kicsit megfeszíted az érintet területet. Ne ijedj meg, ha kicsi, piris pontok jelennek meg a bőrön. Azok jelzik, hogy tövestül sikerült a gondot felszámolni. Epilálás után érdemes bőrnyugtatóval bekenni a kezelt felületet, ezt bármelyik drogériában megveheted. Ja és készülj fel, hogy az első alkalom fáj... én csillagokat láttam fényes nappal. Ma már a bikinivonalat és a hónaljamat is ezzel szedem.
2012. jún. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!