Apple iPhone 4S vagy Nikon D3000?
Tudom hogy nem egy kategória ,de szerintetek melyikre lenne jobban szüksége egy 15 éves fiúnak? én az iphone felé hajlok , igaz hogy van telefonom (htc Desire) , fényképező gépem még nem volt eddig ,de nem is baj mert ugy sem vagyok nagy fotós ,max nyaralásokon vagy kirándulásokon használnám.
Tudom hogy hülye kérdés ,de légyszives segítsetek!
Köszi 15/f .
csak érdeklődés szintjén.
mibajod az androiddal?
Egy felsőkategóriás usert miért érdekel, hogy milyen 30ezres hardverre teszik fel? Nemértem. Másrészt ne az optimalizációval foglalkozz (mint bevett ios-es érvvel), hanem a gyorsasággal. Abba egy kétmagos/négymagos droid sem szenved hiányt. Egy S3-at meg One X-et nemhinném, hogy megakasztanál.
Mitől felhasználóbarátabb?
200 ezret k*baszol iOS-re? (vagyis nem te, hanem a szüleid)
Inkább vegyél használtan 80-90-ért egy iphone 4-et, aztán még Nikonra is lesz pénz
De :D Az a legszebb szerintem az összes közül, nekem is volt olyan régen.
Amúgy a 4-et nem értem, hogy miért kell ahoz hasonlítani...Képes vagy +100k-t kifizetni azért, mert a 4S 2mp-el hamarabb betölti az appeket?
Egyet értek, a 4S csalódás volt, szerintem nem éri meg a pénzét. Mellesleg nem tudom, miben tud egy csúcskategóriás alma telefon többet, mint egy csúcskategóriás zöld robot. Nem használod ki egyiket sem. Akkor már Nokia, mert ingyen van a navi. És elég jó is.
Van egy csomó értelmesebb digitális cucc: GoPro kamera, valamilyen jobb tablet (ha nagy multimédia fan vagy, esetleg sokat mutogatod a képeidet vagy videóidat), laptop, stb.
De mondjuk ennyiből elég jó terepkerékpárt is lehet kapni a GoPro alá, esetleg el lehet húzni egy hétre síelni, vagy venni egy Via Ferrata kitet.
Persze biztos maradi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!