Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Apple iPhone 4S vagy Nikon D3000?

Apple iPhone 4S vagy Nikon D3000?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem egy kategória ,de szerintetek melyikre lenne jobban szüksége egy 15 éves fiúnak? én az iphone felé hajlok , igaz hogy van telefonom (htc Desire) , fényképező gépem még nem volt eddig ,de nem is baj mert ugy sem vagyok nagy fotós ,max nyaralásokon vagy kirándulásokon használnám.

Tudom hogy hülye kérdés ,de légyszives segítsetek!

Köszi 15/f .

2012. jún. 1. 22:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ICS-t még enm probáltam ...WP7 meg olyan izé ,nem tetszik :D váltok iOS -re .
2012. jún. 2. 22:50
 12/24 anonim ***** válasza:

csak érdeklődés szintjén.

mibajod az androiddal?

2012. jún. 2. 23:02
 13/24 A kérdező kommentje:
Az hogy nincs optimalizálva és minden szutyokra felteszik.iOS meg felhasználóbarátabb.
2012. jún. 2. 23:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Egy felsőkategóriás usert miért érdekel, hogy milyen 30ezres hardverre teszik fel? Nemértem. Másrészt ne az optimalizációval foglalkozz (mint bevett ios-es érvvel), hanem a gyorsasággal. Abba egy kétmagos/négymagos droid sem szenved hiányt. Egy S3-at meg One X-et nemhinném, hogy megakasztanál.

Mitől felhasználóbarátabb?

2012. jún. 2. 23:25
 15/24 anonim ***** válasza:
Am szerintem várd meg a következő iPhone-t (Október) és vedd meg majd azt, sztem én is azt fogom
2012. jún. 3. 11:56
 16/24 anonim ***** válasza:

200 ezret k*baszol iOS-re? (vagyis nem te, hanem a szüleid)

Inkább vegyél használtan 80-90-ért egy iphone 4-et, aztán még Nikonra is lesz pénz

2012. jún. 3. 12:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó : ne vegyek inkább iPhone 2G-t ????
2012. jún. 3. 12:53
 18/24 anonim ***** válasza:

De :D Az a legszebb szerintem az összes közül, nekem is volt olyan régen.

Amúgy a 4-et nem értem, hogy miért kell ahoz hasonlítani...Képes vagy +100k-t kifizetni azért, mert a 4S 2mp-el hamarabb betölti az appeket?

2012. jún. 3. 13:53
 19/24 anonim ***** válasza:

Egyet értek, a 4S csalódás volt, szerintem nem éri meg a pénzét. Mellesleg nem tudom, miben tud egy csúcskategóriás alma telefon többet, mint egy csúcskategóriás zöld robot. Nem használod ki egyiket sem. Akkor már Nokia, mert ingyen van a navi. És elég jó is.

Van egy csomó értelmesebb digitális cucc: GoPro kamera, valamilyen jobb tablet (ha nagy multimédia fan vagy, esetleg sokat mutogatod a képeidet vagy videóidat), laptop, stb.

De mondjuk ennyiből elég jó terepkerékpárt is lehet kapni a GoPro alá, esetleg el lehet húzni egy hétre síelni, vagy venni egy Via Ferrata kitet.

Persze biztos maradi vagyok...

2012. jún. 3. 14:24
 20/24 anonim ***** válasza:
hát a tablet szerintem nem tartozik a legértelmesebb cuccok közé...
2012. jún. 3. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!