Egy szines nyomtatóban hány féle szín van?
Nyomtató modell és patron modell függő, egyszerűbb ha meg mondod milyenre gondoltál pontosan. Mert ahány nyomtató majd nem annyiféle patron és tinta tartály kapacitás. Nekem a Canon IP2000-ben a fekete tank 9ml-es a színes tank 15ml-es és ezen belül van a sárga, kék és piros tinták. De egy gyártón belül is rengeteg féle patron és kapcítás van a Canonnak is vannak 45ml-es tinta tankjai csak az megint más modellbe való, vagy külön színenként is lehet patront cserélni vagy akár több alapszínből is keverheti a kívánt színeket, a chippes patronokat még meg sem említettem.
Én itt szoktam vásárolni midig, itt még nyomtató típus alapján is kereshetsz a számodra és nyomtatónak is megfelelő festék patront. Viszont vannak olyan olcsó utángyártott patronok is sajnos amik állítólag ha sokáig használod a nyomtató fejét is károsíthatják.
a válaszod alapján egy link kimaradt, azt megköszönném ha belinkelnéd
epson epson stylus sx 130 és hp deskjet 3050 nyomtatókról lenne szó. és az lehetséges, hogy ezeknek a patronjai kiürülnek, akkor utántöltöm őket? kerestem már neten ilyen készleteket, de olyat nem találtam ami az epsonhoz való, de olyat már igen ami a hp-hoz és olyat ami univerzális, az jó lehet az epsonhoz is?
mit jelent, hogy chippes patron? azt nem lehet csak úgy utángyártotra cserélni, vagy utántölteni?
a fent emlíett nyomtatókban chippes patron van?
bocsi a sok kérdésért én is keresgélek googleon de nem minden kérdésemre találok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!