Thunder CA 103 autórisztót megpróbáltam bekötni a leírás és ábrák alapján, a központi zár nyitó és záró vezetéke ( fehér és barna ). Eredmény a riasztó távirányítójával nyitni zárni tudom az autót, de nyitás után 30 mp elteltével lezár és beriaszt.!?
Figyelt kérdés
A kötések:
riasztóból központi zárból
fehér - fehér
fehér/fekete - barna
narancssárga - narancs/fekete
sárga - sárga/fekete - föld
Az inditásgátlóból két két vastag fehér vezeték jön ki az a rajzon (acc) - hová kell kötni?
Mit köthettem el? Mi a hiba?
#autóriasztó #Thunder CA103
2012. máj. 29. 18:07
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az érzékelők közül valamelyik nem zár rendesen, és az indítja be a riasztást?
3/3 anonim válasza:
Meglepi, de a leírásban egyértelműen le van írva, hogy ha kiriasztás után nem nyitod ki az ajtót ,"visszaélesedik a rendszer!" 20-30 mp után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!