Ha valakit hívsz, mennyi ideig vársz hogy felvegye?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy türelmes vagy ,és hagyod had csörögjön...vagy 2-3 csörgetés után leteszed.....?2009. jún. 30. 12:46
1/3 anonim válasza:
KEdvfüggő, ha nagyon akrok vele beszélni, akkor hagyom...
lehet nem is hallja....első párrra..
az meg már egy másik dolog hogy 4 csörgés után illendő felvenni
2/3 anonim válasza:
ha mobilon hívom, vagy van üzenetrögzítője, akkor addig csörgetem, amíg be nem kapcsol. üzenetrögzítőre nem szeretek beszélni, én sem szeretem, ha nekem hagynak üzenetet. attól függően, h mennyire fontos, újrahívom később, vagy megvárom, míg visszahív (ha ismerősről van szó).
3/3 anonim válasza:
Ha fontos sokáig!Vedd hozzá azt is,hogy ma már mobil és vezetékes szolgáltatónál van un.Hívásvárakoztatás,ami annyit jelent,hogy ha te felhívsz valakit és az éppen beszél a telefonon,nem foglalt jelzést hallasz vissza,hanem úgyan olyan kicsöngést mintha szabad lenne.Ő meg egy halk sípoló hangot a beszélgetés közben.Ekkor két dolgot csinálhat befejezi a beszélgetést ami neked hosszú lehet és azt hiszed nem veszi fel.Vagy egy gombnyomással átléphet hozzád és szól hogy a másikon beszél,de ezt sokan nem tudják. Engem már sokszor leszúrtak miért nem veszem fel a telefont,mondtam épp beszéltem rajta,de hát ő nekik kicsöngött...Ekkor magyaráztam el!Nem is hallottak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!