Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Aero 64mb s videókártyával?

Aero 64mb s videókártyával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy valami trükkel elő lehet e csalni a windows 7 ből az aerot ezzel:

1GB ram

NVIDIA Inno3d GeForce 4 MX 400 64mb

150GB vinyő

Valahogy biztos elő lehet..valami trükkel.Segítség kéne ebben.

2012. máj. 27. 15:52
 1/1 cipi8 ***** válasza:

Szerintem ez lehetetlen mert min. 128MB-os VGA kell az Aero felülethez, de én ilyen kis gyengusz gépre inkább XP-t dobnék rá mint Win7-et. Hiába 1GB a minimális memória méret a win7-hez de abba is gondolj bele hogy piszok lassú lesz ha még teszel fel egy vírusirtót, egy böngészőt, stb programokat. Gondolom a procid sem valami csúcs darab. Nem megbántásként de ezt a Win7 erőltetést inkább hagyd a fenébe erre a gépre.

Nekem régen ASROCK P4VM890-lappal, 2,2 P4 Pentium 512kb L2 C. procival meg 1,5 GB rammal is egy örökké valóság volt a betöltés is. Na még akkor rá dobtam az Aero-t... kikapcsoltam és XP setup volt.

2012. máj. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!