Hoagyan lehet megoldani egy fesztiválon az áramellátást?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy a Margitszigeten rendeznek egy minifesztivált, ahol fellép egy fúvószenekar és egy rockzenekar, és nem a szabadtéri színpadon, hanem egy külön erre a célra építtetett színpadon. Honnan lenne áram? (Jöhetnek ostoba válaszok is, mert azokat szeretem, de ha lehetne, valaki válaszolhatna érdemben is.)2012. máj. 25. 09:11
2/3 A kérdező kommentje:
Egy válasz, kösz. (Hbár erre én is gondoltam, csak szrintem irreális...)
2012. máj. 25. 09:39
3/3 anonim válasza:
Mi a drága? Maga az aggregátor, vagy a bele való üzemanyag? Ha utóbbi, akkor a Benczúr u. 13 H-1068 Budapest székhelyű cégnél próbálkozz (nem akarom, hogy kimoderáljanak, nehogy hirdetésnek nézzék, amúgy a Google első találata által kiadott lesz a helyes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!