Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért villan néha a konnektor,...

Miért villan néha a konnektor, ha bele dugunk valamit?

Figyelt kérdés
Van ok aggodalomra? Néha csinál ilyet némelyik konnektor, és nem szeretném, ha megrázna:D

2012. máj. 23. 19:11
 1/4 anonim válasza:

Sokáig úgy tudtam, hogy akkor, ha benne megvannak lazulva a csavarok, és nem szorítja le a vezetéket. Ebből előbb-utóbb probléma lesz, villan, szikrázik, belesül valami, stb.

Volt egy sokszor villanó konnektorunk nekünk is, azt hittem ebben is lazul a csavar... De nem.

Villanyszerelő szétkapta, teljesen rendben találta. Különös.

Egyébként akkor villan legtöbbször, ha a laptopot dugtuk be töltőstől. Elképzelhető, hgyo emiatt történt? Nem tudom... Érdekelne engem is a megfejtés.

2012. máj. 23. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is általába laptoptól!
2012. máj. 23. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is a laptop töltő szokta ezt csinálni, mondjuk nekem ki van szakadva a konnektor a falból pár hete, és lusta vagyok megcsinálni, de még így is csak az szokott villanni.

Pedig nincs bedugva a laptopba, elsőnek bedugom a konnektorba, és csak aztán laptopba, lehet ez lenne a gond.

2012. máj. 23. 19:48
 4/4 anonim válasza:

Első vagyok... Többszöri laptop bedugás-villanás után azt csináltam, hogy lekapcsolható hosszabbítóba dugtam be a laptop dugeszát, majd a hosszabító dugeszát a konnektorba, és eztán ez utóbbit nem is húztam már ki...

csak ki-be kapcsoltam a gombot a hosszabbítón, és így kikerültem az utálatos villanást...

2012. máj. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!