Miért villan néha a konnektor, ha bele dugunk valamit?
Sokáig úgy tudtam, hogy akkor, ha benne megvannak lazulva a csavarok, és nem szorítja le a vezetéket. Ebből előbb-utóbb probléma lesz, villan, szikrázik, belesül valami, stb.
Volt egy sokszor villanó konnektorunk nekünk is, azt hittem ebben is lazul a csavar... De nem.
Villanyszerelő szétkapta, teljesen rendben találta. Különös.
Egyébként akkor villan legtöbbször, ha a laptopot dugtuk be töltőstől. Elképzelhető, hgyo emiatt történt? Nem tudom... Érdekelne engem is a megfejtés.
Nekem is a laptop töltő szokta ezt csinálni, mondjuk nekem ki van szakadva a konnektor a falból pár hete, és lusta vagyok megcsinálni, de még így is csak az szokott villanni.
Pedig nincs bedugva a laptopba, elsőnek bedugom a konnektorba, és csak aztán laptopba, lehet ez lenne a gond.
Első vagyok... Többszöri laptop bedugás-villanás után azt csináltam, hogy lekapcsolható hosszabbítóba dugtam be a laptop dugeszát, majd a hosszabító dugeszát a konnektorba, és eztán ez utóbbit nem is húztam már ki...
csak ki-be kapcsoltam a gombot a hosszabbítón, és így kikerültem az utálatos villanást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!