Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » El lehet távolitani telikaros...

Lepert kérdése:

El lehet távolitani telikaros tetkót lézerrel hegnélkül?

Figyelt kérdés

2012. máj. 21. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
nem.
2012. máj. 22. 13:47
 2/7 A kérdező kommentje:
mértnem?:D
2012. máj. 22. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
mert heg az fog utána maradni. az az eljárás még nem született meg,hogy nyom nélkül el tudják tüntetni.:)
2012. máj. 25. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A tetkó általában csak a bőrben kellene legyen de szinte mindig be verik egésszen a húsig ezért ha eltávolitod teljesen,hogy ne látszodjon egxáltalán akkor heges lessz de nagyon és sokáig vagy örökre.

Ezért a megelőzés a legjobb módszer.

2012. máj. 26. 08:32
 5/7 jucusa válasza:

Totál eltüntetni nem lehet.Ha telikaros,akkor készülj fel millió ft-os nagyságrendre a lézeres eltüntetésnél.Én egy 13 cm-eset akartam volna eltávolítani és körbejártam pár helyet...

A maradandó hegekre is van megoldás,van olyan lézer ami a hegeket tünteti el.De nyom nélkül tuti nem marad.

2012. máj. 26. 08:52
 6/7 anonim válasza:

Lézerkarddal simán csak karral együtt,és heg is csak a csonkon lesz. :)

Amúgy a festék nem a kűlső hámrétegben van hanem az irhában .Ott nincs olyan szövet ami kopik mint a bőr.

A lézer a festék pigmentet szabályosan felforralja egy pillanat alatt, ez egy kicsit büdös. A korom ami bennt marad az irhában nem tud teljesen felszívódni mert sejt szintű égési hegek tarkítják az irha és bőr felszínét.

Az égési sérülés mindíg maradandó, nem lehet teljesen eltüntetni.

2012. máj. 27. 15:08
 7/7 anonim válasza:
Buktad.
2012. máj. 29. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!