Concorde tab 7015?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem h milyen jo gyors es van rá pocket legends ha lehet akk vki lyan irjon akinek van..2012. máj. 21. 18:09
1/5 anonim válasza:
A sebességével nincs panasz, a Pocket legends meg a Play szerint kompatibilis vele.
2/5 A kérdező kommentje:
oksa hx. Gameket jol viszi?:)
2012. máj. 22. 14:00
3/5 anonim válasza:
A Temple Run az egy fekete képernyő volt neki és aztán vissza a főképernyőre, de ezen kívül azokat amiket próbáltam mind jól vitte.
4/5 A kérdező kommentje:
Oksa nekem elég gyenge a wifi benne hogy tom tolni?rootolni lehet? Meg 4.0 as os hogy tom rátenni?
2012. máj. 23. 16:44
5/5 anonim válasza:
elég gyenge a wifi benne hogy tom tolni?
Tolni? Ezt nem értem.
rootolni lehet?
Elvileg igen. Bár még nem próbáltam. Nekem már 4.0 volt rajta és az már alapból rootolt.
Meg 4.0 as os hogy tom rátenni?
Otthon sehogy. Nem tették elérhetővé a letöltését. De ha beviszed a Concorde szervizbe akkor ott pár perc alatt megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!