Napelemhez milyen 5V-os DC konverter?
Olyat tudnék venni üzletben, sokkal olcsóbban. Szerelni sem kellene, csak megrendelni és kész. Pont azért nem olyat veszek, mert én zenét akarok rajta hallgatni hangosan, kb. 5-6 órás túrázás közben és mellette PMR rádiót rákötni. Ezek a megoldások, amiknél a napelem akksit tölt, nem bírnák ezt a terhelést ennyi időn keresztül. A másik megoldás az lenne, hogy egy nagyobb akksit szerelek a hátizsákba de az meg jóval nehezebb, ráadásul akkor még arra is figyelni kellene hogy azt töltögessem.
Egyetlen egy olyat találtam ami hasonló teljesítményű és lehet üzletben kapni:
de ez meg 20 ezer forint + szállítás. Összeszámoltam hogy mennyiből jönne ki, és kb. negyedannyi ha magamnak csinálom meg, ráadásul nagyobb teljesítmény. Bár az igaz, hogy be kell fektetni, mert nem éri megrendelni hozzá az alkatrészeket a magas szállítási költség miatt. Egy darabot nem érdemes csinálni belőle. Majd ha készen vagyok, megosztom a tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!