Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudnák olcsón laptopot venni?

Hol tudnák olcsón laptopot venni?

Figyelt kérdés
Olyat ami olyan 20ezer körüli árba forog de azért tud egy keveset pl nem tetű lassú, Wifi, ill legalább a Minecrfatot vigye rendesen.

2012. máj. 20. 13:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20 ezer forintért laptop???!!!!Te normális vagy??20 ezerért egy rendes telót nem kapsz nem hogy laptopot.
2012. máj. 20. 13:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Bemész az Invitelhez, havi 990 ft-ért adnak vadi új laptopot. Az első részletet, 5000ft-ot egyben kell kifizetni kiszállításkor. A bibi ebben, hogy náluk kell megkötni az internet előfizetést, ami havi 4990 ft.
2012. máj. 20. 13:32
 3/16 anonim ***** válasza:
minecraftot? el vagy tájolva pajtás
2012. máj. 20. 13:32
 4/16 anonim ***** válasza:
ez kb olyan, mintha olcsón akarnál bmw-t venni, de menjen is jól és ne is fogyasszon üzemanyagot, és legyen benne navi, meg HUD
2012. máj. 20. 13:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Inkább 60 lesz az a 20.
2012. máj. 20. 14:17
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok egy baszomnagy teljesítményüt jó lenne használt is de müködőt nem találtam és Minecrfat csak kikapcsolódásnak kellene nem azér venném. Nem kell oltogatni hanem válaszolni kéne.

Csakmer vki nem ért hozzá v valami le kell oltani. Ha nincs értelmes mondanivalód maradjá kusba. aztán ezután írhastz meg minden nem fogom figyelembe venni.

2012. máj. 20. 14:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ez a "hülye vagyok aztán amikor erre rámutatnak, akkor megsértődök" klasszik
2012. máj. 20. 16:02
 8/16 A kérdező kommentje:

Csak mert nem értek hozzá és mertem kérdezni hülye vagyok?

Gratulálok okos ember vagy.

2012. máj. 20. 16:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Azért hogy kérdeztél azért nem vagy hülye.Azért vagy hülye hogy ilyen oltári baromságot kérdeztél.Még annyit sem tudsz hogy felmenj a google-ra és megnézd hogy egy alacson-közép teljesítményű gép kb. mennyibe kerül.
2012. máj. 20. 16:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Képzeld felmentem. Vaterát is megnéztem ott vannak jók de nem találtam olyat ami működőképes lenne. Ezért tettem fel ide a kérdést. De ugye vannak Trollok akik lekisérültek (nem rád gondolok nyugi nehogy kiakadj) akik belekötnek az emberbe ha valamit nem úgy tud mint ők.
2012. máj. 20. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!