Van 1 régi AA-s elemtöltőm, milyen elemet vehetek hozzá?
Sky BCH-4 a töltő neve.Nem csak ilyen fajta elem jó hozzá?
Nem értek ehhez,hogy mi a különbség AA és AAA között meg mi az a mAh???De azt hiszem minél több a mAh annál jobb!?
De a lényeg,hogy segítsetek kérlek olyat venni,ami fényképezőgépbe jó lesz,tehát nem szívja le 5 perc alatt.
Köszönöm szépen!
A mAh a helyes jelölés.
Amelyik nem így van írva ahhoz képzeld hozzá.
A kapacitását jelöli.
Köszönöm a válaszokat!:)
De még mindig nem tudom a linkeltek közül melyiket vehetem meg a töltőmhöz!?
Köszönöm szépen!
Egyiket sem.
Szemetet ne vegyél.
Boltban vegyél normálisat, ott garanciát is kapsz rá.
Már utána néztem az eladónak,Mindenki meg volt Vele elégedve,számlás és vásárolok Tőle mást is,amit minden további nélkül vissza is vesz ha nem jó,tehát Én beáldozom azt a 600 Ft-ot a két AA-s tölthető elemre.
A Vaterán nem érdekük a Vásárlóknak hazudni az értékelésben és a válaszod miatt vissza is kerestem olyan értékelést,ahol elemet vettek Tőle és külön kiemelték,hogy a terméke jó.
Tehát köszi a segítséget,így már meg merem venni hozzá!:)
Azért majd beszámolok,köszönöm!:)
Félreértettél.
Nem az eladóval van gond és nem a termékével, hanem a felhasználással.
A fényképezővel egy év alatt kinyírod.
Nem értesz hozzá, azt se tudod mi fán terem.
Hamar tönkre fog menni, amikor kellene akkor nem lesz feltöltve, elveszíti a kapacitását.
Vannak viszont olyanok ami kifejezetten bírja a hosszú tárolást illetve a hosszú idejű kisütést, alacsony az önkisülése.
Ha pl. ilyet veszel nem lesz vele gondod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!