Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 3Des filmeket csak Blu-rayen...

3Des filmeket csak Blu-rayen lehet nézni vagy sima CDs lejátsszon is lehet?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kell hozzá 3Ds tévé.(Sürgős lenne)

2012. máj. 17. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
SIMÁN IS LEHETT CSAK EGY SZEMÜVEG KELL HOZÁ TÉVÉ ANNAK NEM MUSZÁLY 3D NEK LENNI
2012. máj. 17. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló: először olvasni kell megtanulni nem szét caps lockozni a szegény 40+os anyukát aki azt se tudja hogy ez hogy van.
2012. máj. 17. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyan tv-n lehet nézni 3D-t ami egyébként 3D megjelenítésére alkalmas, vagyis van hozzá megfelelő szemüveg ami szinkronban működik a géppel. Egyelőre még cd lejátszóban nem láttam 3D kompatiblist. Persze lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan a piacon.

Néhány dolognak meg kell felelni hozzá:

Vagy speciális kijelzője kell legyen és akkor egy polarizált szemüveg is elég hozzá.

Vagy kell, hogy vezérelni tudjon egy LCD szemüveget, és azt felvéve kiváló térhatást láthatunk.

Vagy speciális rétegnek kell lennie gyárilag a kijelzőre tapasztva (lentikuláris lencse rendszer /függőleges mikrolencse sávok/), hasonló mint a mozgatásra kacsintós képeken szokott lenni. Az mindenféle szemüveg nélkül is térben látszik, de csak néhány kitüntetett irányból és csak bizonyos távolságból és csak szűk nézési szög tartományon belül jelentkezik a hatás.

Gyakorlatilag közönséges cd lejátszón nem lehet nézni ilyent. legfeljebb egyetlen 3D változatot lehet bármilyen megjelenítőn nézni, a színes (magenta-cyan vagy a piros-zöld) szemüvegen keresztül nézhető térhatású látványok megjelennek bármilyen kijelzőn, de ott a színek elég rosszul látszanak és nagyon zavaróak. Ezek azok ahol színes szivárványként jelenik meg a kontúr ami létre hozza a térhatást.

2012. máj. 18. 02:26
 4/4 gergoap ***** válasza:

Média lejátszón nézd, azzal jársz a legjobban!

Blue-rayt felesleges venni, nem fogod kihasználni.

Az Asus-t ajánlom: [link]

2012. máj. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!