Kicsönghet a kaputelefon ha a kagyló nincs a helyén?
és úgy hogy lehetséges hogy egymás után kicsöng legalább 10szer? ebből párszor fel is vettem, csak susogást hallottam... egyik alkalommal leküldtem családtagomat h figyelje a csengőt ki szórakozik senki nem volt ott, mégis míg lent állt, kétszer megszólalt a kaputelefon úgy hogy lent a kijelzőn nem is mutatta a lakás számát... itt mi lehet a hiba?
de aztán teszteltük és nekünk működött rendesen... nem értem
Akkor az ajtócsengőd rossz.
Cseréld vagy tisztítsd ki a nyomógombod.
"Akkor az ajtócsengőd rossz.
Cseréld vagy tisztítsd ki a nyomógombod.+
Ezt írtam én, ha el is olvastad volna akkor beljebb lennénk.
Szóval az ajtócsengőről van szó még mindig és nem a kaputelefonról.
Ha kimész a lakásból, az ajtó mellett mellmagasságban találsz egy szerkezetet, aminek a megnyomására a lakásban lévő kapukészülék hangot ad (ezt a hangot hallva szokták mondani hogy 'Ki az?').
"A kaputelefon érintőkijelzős, nem nyomógombos."
Az sem érintőkijelzős egyébként.
1. Nincs kijelzője. A számok egy hátulról megvilágított műagyag lapra vannak rajzolva.
2. Meg sem kell érinteni. A számlap oldalán mini infra ledek fényét takarod el az ujjaddal, ez váltja ki a bevitelt.
Nem kell megsértődni, csak aki nem reagál azzal nem lehet kommunikálni.
Akkor próbáld ki hogy ha megnyomod a kapunyitás gombod a lakáskészüléken a kagyló mellett, ad-e olyan hangot mint amiről beszéltél.
Az adhat olyan "susogó" hangot.
És még egyszer elnézést hogy segíteni próbálok.
Gyanítom ilyened van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!