Mennyibe kerül egy ipad? Hol lehet venni?
Melyik a legjobb? A legújabb, 3. generációs, de abból a legolcsóbb 16 gigás wifis is 150000 ft (xms.hu)
Én a helyedben a vateráról vennék egy első generációst, pl. itt van egy, majd nézd meg mennyin ér véget, és kb. akörül lehet venni : [link]
Köszi de nem ilyenre gondoltam , csak olyan egyszerűre ami olyan 50-60 ezer Ft körül van . Olyat nem tudsz ?
És Pocketbook iq-t honnan lehet venni ? Mennyiért?
2. válaszoló Nagyon köszi !
Csak az a baj h nem tudni h a vaterán aki feltette a hírdetést mennyire megbízható, kitudja megvesszük és akkor meg kiderül h nem jó. Vissza meg nem veszik. De az nagyon jó lenne amit be adott a link mert árban pont jó meg kinézetre is szép , a képről ítélve nem lehet rossz állapotban . Köszi mégegyszer!
Akkor meg nem iPadet keresel, hanem tabletet. Mondjuk valami Androidosat. Ajánlom a Vodafone Smart Tab-ot. 70-80k körül van a Vodafone webshopban.
iPadért bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni, mivel az első generáció már elavult és csak használtan kapható, az újabbak meg drágák.
Ami 50-60 között van az már nem ipad. Hiába ugyanúgy táblagépek azok is, de mégse ipadok.
Concorde tab 7015, 7020
Wayteq xtab 70, xtab 100
Vodafone Smart Tab 7, 10
ezek azok amelyek ilyesmi árban vannak.
Nekem wayteq xtab-70 tabletem van, szerintem nagyon megéri az árát. Bár elsősorban tanulásra/olvasásra vettem, a multimédiás területen is jól teljesít.
Érdemes ezt a tesztet végigolvasni
Most kb. 32-35 ezer forintba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!