Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Számítógépes hangfalhoz...

Számítógépes hangfalhoz kapcsolási rajzot hol lehet találni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az alkatrészek ott vannak az általad választott kapcsolási rajzon. Típussal, értékkel, stb. Ezzel a tudással nem fogsz erősítőt tervezni, ebbe törődj bele. Nézz szét a mások által tervezett cuccok között (a fenti link kitűnő erre a célra), válassz egy egyszerűbbet, és ennyi.

...már feltéve, hogy legalább az alap rajzjeleket ismered! Ha a kapcsrajz csak "kockák meg vonalak"-szinten olvasható számodra, akkor sokkal jobban jársz, ha veszel egy kész cuccot, mert az életben nem fog működni, ha magad gányolod össze alapvető tudás nélkül. (és ezt nem bántásból írom, hanem kicsit több, mint 20 évnyi elektronikai tapasztalattal a hátam mögött.)

2012. máj. 12. 22:19
 12/19 A kérdező kommentje:
de nem érted én nem választottam kapcsolási rajzot az kell nekem
2012. máj. 13. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Beszélsz össze-vissza.

A kérdésedben akarsz: "Számítógépes hangfalhoz kapcsolási rajzot"

Kaptál rá linket, le kiderült, hogy csak halandzsázni tudsz: "de én nem erősítőt akarok hanem amilyen a 2.1 ek trafós kapcsolási rajzot NEM ERŐSÍTŐT arra kellene vmi"

Később rájössz, hogy "akarok csinálni egy olyan nyák lapot ami a számítógép hangfalában van"

Erre is válaszolnak neked, most meg "de nem érted én nem választottam kapcsolási rajzot az kell nekem"

Tehát beszélsz minden félét, és hülyének nézed a válaszolókat. Vagy szedd össze a gondolataidat, és normális, érthető módon írd le, hogy mit szeretnél, hogy inkább hanyagold a gyakit, ha még normálisan kérdezni sem tudsz.

2012. máj. 13. 15:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Na hadjuk az egészet látom csak egy okoskodó kis b...zi vagy aki nem tud semmit csak osztja az észt te f....fej :/
2012. máj. 13. 18:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Na mivan öcsi odamondanak azt fúled farkad behúzod te igazi amatőr itt teszed a nagyokost de érdemben segíteni nem tudsz?! Válaszolj öcsi vagy jön a hülyékkel nem tárgyalok duma és kussolsz
2012. máj. 13. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Hidd el nekem, az előző két válaszoló nem ok nélkül mondta, hogy összevissza beszélsz. Mert tényleg összevissza kevered a dolgokat, de nagyon.
2012. máj. 13. 20:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Ne nézz verébnek most felteszem egyértelműen a kérdést: valaki egy erősítő kapcsolási rajzát küldje el nem a googleba random beirt "egyszerű erősítő " kifejezés hanem egy konkret oldal ahol van kapcsolási rajz remélem egyértelmű
2012. máj. 13. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, hülyegyerek, tele van kapcsolási rajzzal. Arcod méretét pedig igazítsd a tudásod (és a helyesírásod) mértékéhez. Ha sötét vagy, mint az éjszaka, legalább légy szerény...

2012. máj. 13. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Besz@rok, mekkora pofája van a kis suttyónak. Annyi esze sincs az elektronikához, mint broilercsirkének az ívhegesztéshez, de arca az van, ráadásul ahelyett, hogy megköszönné a segítséget, még ki is oktat mindenkit, aztán csodálkozik, ha nem nyalja fényesre az ülepét az összes válaszadó.

Kisfiam, ott vannak a linkek, de sajnos a tudatlanságodon azok sem segítenek.

2012. máj. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!