Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Alul a kérdés megnéznétek?

Alul a kérdés megnéznétek?

Figyelt kérdés

Kaptam ma egy easy pad 710-est!

Keresgéltem a neten,de nem találtam sehol róla infót!Vagyis a beállitások érdekelnének!Mert nem magyar menüs és nem miden tiszta :) Pl a net egyáltalán nem müködik és nem tudom hogy kell beállitani!Hol tudok olyan oldalt találni ahol le van irva pontosan a beállitása!?Elöre is köszönöm!

2012. máj. 11. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, megnéztem.
2012. máj. 11. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapjáraton nincs, és nem is lesz rá magyar nyelv.

A netet úgy tudod beállítani, hogy vagy usb stick modemet dugsz bele, vagy a wifit használod.

A 3G nethez tudnod kell a szolgáltatód apn beállításait, ezt tőlük kérheted el, wifire meg fel tudsz csatlakozni, ha van elérhető nyílt hálózat, vagy egy olyan zárt, aminek tudod a jelszavát.

Mindkettőt a settings->wireless network&network (vagy valami ilyesmi lehet) menüpontban tudod beállítani, vagy épp a wifi-t ki és bekapcsolni, illetve hálózatokra csatlakozni.

2012. máj. 11. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Mellesleg eszerint az oldal szerint jár felhasználói kézikönyv a csomag tartozékaként a tablet mellé.

Hacsak nem magát a tabletet kaptad egymagában.

2012. máj. 11. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Mellesleg itt a support oldal, innen lehetne letölteni több nyelven a user manualt, meg a firmware-t, ha bármi gáz lenne, de akármelyik nyelven próbáltam megnyitni, semmit nem hozott be.

Ennyit a Chinese supportról.

2012. máj. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!