Hogy lehet egy sikeres Rádiót csinálni? Www.Radio99. fanoldal.hu
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 18:37
1/6 anonim válasza:
Profi műsorszerkesztéssel, minőségi tartalommal, 0-24 rádióadással és egy normális weboldallal első körben
2/6 A kérdező kommentje:
Ez egy internetes rádió. És nem tudok 0-24 óráig adást csinálni.
2012. máj. 10. 18:44
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass rájuk, bár én nem vagyok szakértő. Épphogy belenéztem az oldalba, ez a Skype-n való adás először kicsit tasíztott de szerintem jók lennének a művorok. Láttam van kívánságművor, Top 5, stb. Szerintem, ha normális "munkatársaid" vannak, és reklámozod magatokat, akkor nem hiszem, hogy rossz lesz. De számítsd bele, hogy mindig lesznek barmok.
6/6 anonim válasza:
Lehet jót csinálni, de arra az esély, hogy ismert és felkapott lesz nagyon közel van a 0-hoz.
De ha tényleg egy korrekt rádiót akarsz csinálni, akkor a műsoron kívül a honlapra is fordíthatnál egy kis időt, mert ez elég taszító.
Fanoldal meg ilyeneket el kell felejteni, kell venni .hu-s domaint, nem valami drága, és jól kinéző, ha nem is profi, de elfogadható honlapot kéne hozzá csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!