Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy sikeres Rádiót...

Hogy lehet egy sikeres Rádiót csinálni? Www.Radio99. fanoldal.hu

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Profi műsorszerkesztéssel, minőségi tartalommal, 0-24 rádióadással és egy normális weboldallal első körben
2012. máj. 10. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez egy internetes rádió. És nem tudok 0-24 óráig adást csinálni.
2012. máj. 10. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor sehogy.
2012. máj. 10. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Neked sehogy.
2012. máj. 11. 09:56
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass rájuk, bár én nem vagyok szakértő. Épphogy belenéztem az oldalba, ez a Skype-n való adás először kicsit tasíztott de szerintem jók lennének a művorok. Láttam van kívánságművor, Top 5, stb. Szerintem, ha normális "munkatársaid" vannak, és reklámozod magatokat, akkor nem hiszem, hogy rossz lesz. De számítsd bele, hogy mindig lesznek barmok.
2012. máj. 22. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet jót csinálni, de arra az esély, hogy ismert és felkapott lesz nagyon közel van a 0-hoz.

De ha tényleg egy korrekt rádiót akarsz csinálni, akkor a műsoron kívül a honlapra is fordíthatnál egy kis időt, mert ez elég taszító.

Fanoldal meg ilyeneket el kell felejteni, kell venni .hu-s domaint, nem valami drága, és jól kinéző, ha nem is profi, de elfogadható honlapot kéne hozzá csinálni.

2012. máj. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!