Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptop kérdés? Többi lent

Laptop kérdés? Többi lent

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam 1 új laptopot és néhény kérdésem lenne. Elöször is, hogy mivel lehet tisztitani. Második pedig hogy van benne bloutooth és webkamera, de nem tudom hogy kell használni. Hogy lehet?
2012. máj. 7. 21:20
 1/5 anonim válasza:
Van speciális törlőkendő.:) A 2. kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni.
2012. máj. 8. 18:50
 2/5 anonim válasza:
Pár száz forintért lehet venni törlőkendőt,ami nem karcolja a képernyőt,és hozzá való sprayt-,ami nem hagy csíkot a monitoron.belülről pedig ki lehet fújni levegővel.A webkamerát ha feltelepítetted, kint lesz az ikon is.AZ én esetemben a program nebe LifeFrame,megnyitom,bekapcsol a kamera lámpa,és működik is.Egyébként milyen lapi?Működés közben az is ad ki egy minimális kis hangot?( egy 3 hónapus ASUS noti tulajdonos)
2012. máj. 14. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Dell wadonatúj, max 1 hónapos. Ballagásomra kaptam:) akkor megnézem a törlőkendőt, meg a szerelő mondta, hogy azért nem érzékeli a telefonomat a gép, mert samsung és nem ismeri fel a samsungokat..:S
2012. máj. 14. 19:33
 4/5 anonim válasza:
Működés közben van valami hangja?
2012. máj. 14. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
semmi hangja nincs.. olyan csöndes mintha be se lenne kaocsolva:)
2012. máj. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!