Milyen külső vakut vásároljak?
Amatör fotos vagyok és egy Canon Eos 450D-hez szeretnék vásárolni egy külső vakut, de nem ismerem nagyon a vakukat ezért véleményeket kérnék. Én Metz és Nissin vakukat nézegettem.
Érték max 150 Euro...
Mezt ismertebb, elismertebb márka. A Nissin ár/érték arányban nem rossz, bár számomra kicsit noname.
Ez egy jó vétel lehet, bár inkább 200 Euróhoz közelít:
A Sigma nem jöhet szóba?
Nekem 530 Super van. Jó cucc. Egy dolog nem tetszik benne, hogy nagyon műanyag. Bár nem került sor rá, de sztem egy esést sem bírna ki.
Hat nezegettem a Sigma 620-asokat is es olvastam roluk h jo teljesitmenyuk van de a kulsejuk konnyu muanyag?hamar torhet :)...milyen tapasztalataid vannak az 530-as superrol???
ja es koszonom az elozo valaszod :)!
Szia!
Mondom, igazából annyi a negatívuma a Sigma vakuknak, hogy tényleg nagyon műanyag. Szóval egy tisztességesebb esés, és sztem annyi. De nem kell dobálni. :))
Egyébként erősek, viszonylag gyorsan töltődnek és sokat tudnak. Nekem az 530 Super 4 Eneloop akkuval olyan 300-500-at villan, teljesítménytől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!