Dhgate, ebay, tinydeal és hasonló oldalról mennyire biztonságos rendelni? Megérkezik a rendelt áru Budapestre?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:40
1/18 anonim válasza:
Ebayről rendeltem már, Hongkongból kb 1.5 hónap alatt ért ide a cucc, de ez az ingyenes kiszállítás ára.
2/18 anonim válasza:
3/18 anonim válasza:
Tinydealől én elég sokat szoktam rendelni. Megbízható. 2 hét alatt szinte mindig megjön a termék.
4/18 hello.11 válasza:
Volna egy kérdésem . Az hogy kinéztem magamnak egy telefont es nemirja az adatokban hogy tartalmaz magyar nyelvet .Aki tud segitsen .
6/18 hello.11 válasza:
[link] ez lene az a telefon de a nyelvel van gond . SOS :)
7/18 anonim válasza:
Nem (csak) a nyelvvel van gond. Ez egy rakás fos, ne vegyél ilyet. 20 dollárral drágábban legalább hatszor erősebb telefont kapsz.
9/18 hello.11 válasza:
hello nezegedtem es leltem egy masika : [link]
evel nekem csak az a baj hogy a ram es a rom csak 256 mb . :(
10/18 anonim válasza:
Ez is szutyok. Akkor már inkább ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!