Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha pixelhibás a laptopom...

Ha pixelhibás a laptopom akkor azzal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
nemrég lett benne kijelző cserélve és észrevettem, hogy van egy pont, ami mindig kéken világít. annyira nem zavar mert csak akkor veszem észre, ha nagyon nézem, másnak meg fel sem tünik. csak nem lesz tőle baja? nme terjedhet át a többi pixelre is? nem nagyon értek az ilyenekhez :D
2012. ápr. 29. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
garancia, ha még van. amúgy nem fog elmúlni, de továbbterjedni sem.
2012. ápr. 29. 14:03
 2/4 anonim válasza:
próbáld meg óvatosan megnyomkodni ujjal, ha szerencséd van, akkor helyrejön.
2012. ápr. 29. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet csinálni vele, nem garanciális hiba, ez az adott technológia velejárója, csak akkor cserélik, ha a hibás pixelek száma elég egy bizonyos számot. Nem terjed át a többire.
2012. ápr. 29. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
de akkor ugye ettől nem fog hamarabb elromlani, semmi nem lesz vele, csak ugy ott van? mert am nem zavar, csak észrevettem, hogy ott van gondoltam megkérdem :D
2012. ápr. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!