Melyik fejhallgató lenne jó?
Nagyon egyszerűt szeretnék, egy szín, semmi minta, vékony pánt, vagy puha szivacsos. Nem szeretnék sennheisert mert mindegyik szürke, fekete, metál ezüst stb színek keveréke, óriási... utcán az hogy mutat egy lányon?
Otthonra tökéletes, de nekem fontos, hogy ne legyen otromba.
Azt se szeretem ami annyira eláll a fejemtől, hogy betudok nyúlni alá... nem tudom, miért tervezik így...
ez feketében [link]
ilyenem van fehérben [link] ezt érdemes lenne újra venni?
igazából
ilyen fejhallgatót szeretnék
ez nem tudom mennyire megbízható és szép hangzású.
egyszerű. minimalista, semmi fölösleges dísz. Én falnak megyek a csicsás dolgoktól...
Igen, láttam, csak ahogy írtad, hogy "ezt érdemes lenne újra venni?" gondoltam majd te eldöntöd, hogy akarod-e.
Minőségben valamivel biztos jobb, mint a többi, de igazából fejhallgatót 20k alatt hülyeség venni.
Értem.
Hát annyiért nem tudok fejhallgatót venni :(.
Egyszerű utcai használat, telefonon szeretnék zenét hallgatni.
De azért kicsit ellentmondásos a dolog (nem amit te mondasz, hanem ha belegondolunk), mert fülhallgatóból 2-3 ezerért már jót kapsz, agybadugós már húzósabb, de abból sem kell szerintem a 20ezereset megvenni, mégis nagyon jó minőség. És akkor itt vannak ezek a fejhallgatók, amik lényegében ugyan azt a célt szolgálják, csak nagyobbak, és 20k-tól kellene néznem? eléggé igazságtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!