Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tönkrement a fejhallgatóm?

Tönkrement a fejhallgatóm?

Figyelt kérdés
Szóval a fejhallgatót nem a gépbe, hanem a hangfalba dugtam be, ezáltal sokkal nagyobbat tudtam húzni a hangerőn. Szóval elég brutál hangerőn hallgattam pl.: Dubstepet, néhány keményebb rock számot is hát tegnap óta recseg. Nem biztos hogy jót tett neki ez a hangerő? x'D
2012. ápr. 25. 18:11
 1/2 anonim válasza:
Igen, valószínűleg elszakadt a membránja. Én egy kisebb 5.1-es hangfallal jártam így, rákötöttem az erősítőmre, és felnyomtam a hangerőt (gondolván a hangfal csak hangfal)... hát... pár percig volt már csak hangfal a túlzott teljesítménytől. Ha valamit hangosan hallgatsz használj hangfalat, ha halkan fejhallgatót. Arra használd legközelebb, amire való, és nem romlik el.
2012. ápr. 26. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:
hát jó :) köszönöm. majd veszek egy másikat. ezer forintért szerintem megérte x'D R.I.P.
2012. ápr. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!