Az Infopatikával mi történt?
Figyelt kérdés
Valaki tud valamit az Infopatika Kft-ről? A Szugló utcai irodájukba adtam be korábban javításra egy készüléket. Küldtek emailt, hogy készen van, mehetek érte. Egy héttel később tudtam csak menni az email érkezését követően. A Zugló irodacentrum recepcióján, mikor mondtam, hogy az Infopatikához jöttem, azt mondta a recepciós, hogy sajnálja, de a cég már nincs itt. Összepakopltak pár nappal ezelőtt, és nem tudnak róluk. Telefont nem veszi fel senki. Valakinek van vmi infója cégről? Remélem, csak elköltöztek...2012. ápr. 24. 15:31
1/1 anonim válasza:
Szia Viradon !
Kicsivel később, mint Te, de majdnem betűre pontosan ugyanúgy jártam, mint ahogyan leírtad.
Tudsz azóta valamivel többet, mint áprilisban - vagy a kedvenc kis eszközömnek, amelyet (elvileg) javítani adtam be (de ezek szerint inkább ajándékba), talán örökre búcsút inthetek ?
Ha birtokodba került némi információ, nagyon szépen megköszönöm, ha leírod ide.
(előre is) Köszönöm.
/Maanantai/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!