Waffi BalD kérdése:
Hol lehet megnézni hogy a netem elég-e az xbox360-multihoz?
Figyelt kérdés
Tehát az előírásait hol tudom megnézni ?2012. ápr. 17. 07:11
1/5 anonim válasza:
A szerződésben, vagy pl speedtest.net, de ma már nem nagyon van olyan internetkapcsolat ami ne lenne bőségesen elég.
2/5 anonim válasza:
Hát ez attól függ mivel akarsz játszani. FPS-ekhez(COD,Batlefield például) elég egy fél megás is.... de én fifázok, ahhoz kell 2-3 mega. De szerintem a FIFA-nak kell a legnagyobb net minden játék közül.
3/5 anonim válasza:
Úgy értem hogy 2-3 mega, hogy laggolásmentesen, fifázni is lehet fél megással csak laggolsz mint állat, az anyádat meg szidják rendesen meg élvezhetetlen szar
4/5 anonim válasza:
Nem értem honnan szeded ezt, hogy a fifához nagyobb sávszél kell. 2 MB már tuti elég mindenhez, de lehet kevesebb is, a laggolásnak meg a pinghez van köze, nem a sávszélhez.
5/5 anonim válasza:
Ezzel én is egyet értek hogy 2 MB már elég mindenhez, a FIFA-hoz is. Viszont a FIFA-hoz tény hogy kell 1-2 mega, viszont Battlefield-ezni még mobil netről is tudtam amikor csak az volt kéznél, és az 128 megabájtos és nem is laggoltam... na m,ost 128 megás nettel fifázni neki se állj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!