Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Digi tv-n, hogy tudnám sorba...

Digi tv-n, hogy tudnám sorba rendezni a csatornákat? Abc-s sorrendben vannak most, régebben szám sorrendben voltak pl: 1,2,3,4,5. stb most meg 3,66,1,33,40,12,34. stb

Figyelt kérdés
amikor váltok csatornát a csatorna neve előtt, egy kékszínű a és b van. Gondolom, hogy (abc- sorrend? ) hogy tudom beállítani? Hogy,1,2,3,4,5 a sorrend legyen? köszönöm

2012. ápr. 16. 21:55
 1/2 cipi8 ***** válasza:
100%

Amikor normál teljes képen nézed az adást és nem a csatorna listában vagy akkor a távirányítón a színes gombokkal tudsz a csatornák elrendezési módja közt váltogatni!

Piros gomb: kedvenc csatornák megjelenítése, ez a mód szabadon szerkeszthető úgy hogy a mikor a betűrendes listában rá mész egy csatornára és meg nyomod a piros gombot akkor az adott csatorna felkerül a kedvencek közé (piros szívvel van jelölve) ide bármennyit fel tudsz venni és miután végzel az összeválogatásokkal le OK-zod és újra megnyomod a piros gombot ekkor már csak az általad kiválasztott csatornák jelennek meg!

Kék gomb: Az összes csatorna megjelenik abc sorrendben. Itt érdemes a kedvenceidet össze válogatni amiket nézel a fentebb leírt módon!

Sárga gomb: Az összes csatorna megjelenik növekvő sorrendben (1,2,3,...)

Én a meló helyemen úgy állítottam be hogy az összes magyar nyelvű csatornát és még a külföldi zenecsatornákat beállítottam a kedvencek közé! De ezen belül is lehet rendezgetni a csatornák helyét a listában általában a gyakran nézetebeket érdemes a lista elejére berakni!

2012. ápr. 16. 22:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!!sikerült:))))))
2012. ápr. 17. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!