Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Karóraszíjak hol vannak...

Karóraszíjak hol vannak bőséges választékban?

Figyelt kérdés

Van egy remekül működő órám,de a műanyag szíja megadta magát.

Ki tud segíteni?

2012. ápr. 13. 20:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Sehol nem kaptam még eddig hozzá szíjat.:((
2012. ápr. 13. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahol órákat árulnak, szíjakat is szoktak: szaküzletek, de ajándéktárgyakat, apró cikkeket árusító boltokban is kaphatsz.

Sőt: ma már az órás (aki javít), az is árul óraszíjat is.

2012. ápr. 13. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem,de már sok helyen kérdeztem 0 eredménnyel...:(((((

Nincs nekik.

2012. ápr. 13. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:

A mi kisvárosunkban árulnak az ékszer-üzletben. Árulnak a bizsu-üzletekben. A régi, u.n. KGST-piacon a vásározók, ahol egyébként pénztárcákat, igazolvány-tárcákat árulnak, ott is lehet kapni. Ha kb. 5 évente elviszem az órámat egy tisztításra, akkor az órás mindig felszereli egy új szíjjal is, persze ezt külön számolja, de bárki bemehet hozzá vásárolni.

Nem hiszem, hogy nem találsz, csak utána kell járni.

2012. ápr. 14. 07:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Végigjártam már egy csomó órást,és sehol sem kapni hozzá.

Azt mondják,hogy nagyon speckó szíja van.:(((

2012. ápr. 28. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy TIMEX-em volt kaucsuk szíjjal, annak is speciális a szíja van.. Az az órás tudott hozzá fémszíjat rendelni, ahol az órát vettem. Ott próbáld meg te is, vagy ahol ugyanolyat árulnak.
2012. máj. 15. 22:07
 7/7 A kérdező kommentje:
A Quellétől rendeltem,az meg már megszűnt.:((
2012. máj. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!