Ti rendesen gépeltek?
10 ujjal, ahogy kell.
Saját magamtól tanultam meg, miután egyszer megmutatták, melyik ujjnak hol van a helye. Én magam fejlesztettem sok gyakorlással tökéletesre és gyorsra. :)
En 3-3 ujjal gepelek,de elegge gyorsan.
Anyum zsortolodik,hogy miert gepelek ilyen csunyan,de megis helyesebben es gyorsabban irok,mint o 10 ujjal.
Szerintem irj ugy ahogy megszoktad es jol esik.
Ha egyet megszoksz,ugyis gyorsan fogsz azzal a modszerrel irni.Es eleg nehez mar atszokni a tizujjas gepelesre.
Első válaszoló: Én mindig máshogy gépelek. Van, hogy csak egy kézzel ha mást is csinálok. Van, hogy két kézzel össze vissza és sokszor mikor olyan a hangulatom akkor rendesen. Én nem szoktam semmit elgépelni max nagyon ritkán és ha mégis akkor azt rögtön javítom.
Én a suliba nem tanultam, de közgáz iskolába elhiszem, hogy beléd verték.
5. és 6.: Mindenki gépeljen úgy ahogy szeret én is úgy szoktam.
7.: Akkor te rendesen gépelsz.
És még mások?
Én soha nem tanultam 10 ujjas gépelést.
A szakmám miatt (IT fejlesztő) nem árt, ha nem lassú az ember.
Mostanra a "helytelen" gépelési technikámmal úgy 330-360 karakter/perc sebességgel írok.
17 éves vagyok, 12 éves koromban kaptam az első számítógépem, és akkor még csodálattal telve bámultam a barátomat gépelés közben, aki összerakta a gépem, meg segített mindenben. Most már simán alázom gépírásban.
Szó / Perc (WPM) 125
Leütések 625
Helyes szavak 112
Helytelen szavak 0
Ezt most csináltam elsőre, zsírújfriss. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!