Van olyan képszerkesztő, hogy a hátteret meg tudom úgy csinálni, hogy ne látszódjon?
He...?
Ha arra gondolsz hogy átlátszó legyen akkor arra van pár alternatíva pld gimp, photoshop, de az átlátszó layer az formátum függő is szóval nem mindegy miben mented el pld a jpg nem támogatja az átlátszóságot de a png pld igen.
Minden olyan képszerkesztőben meg tudod valamilyen szinten csinálni, amiben van valamilyen szabad kijelölési opció, pl. automatikus (varázspálca), lasszó, poligon, stb. De ahhoz, hogy jó eredményt kapj, nem árt ha a forrásod is olyan, hogy könnyű legyen körbejelölni, illetve a program algoritmusán és a te ügyességeden is sok múlik.
Én a PhotoFiltre-t szoktam javasolni kezdőknek, az kics, ingyenes, lehet magyarítani és egész sok mindent tud. Ráadásul a használata sokban hasonlít a nagyobb programokéra (PhotoShop, Gimp, stb.), így fel lehet vele készülni a bonyolultabb programok használatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!