Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vásároltatok a doublephones.eu...

Vásároltatok a doublephones.eu-ról?

Figyelt kérdés
szretnék egy [link]
2012. ápr. 6. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. ápr. 6. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Halihó, vásároltam vegre 2 tabot nem 1 :)) egy 7-est és egy 10.1, ezen android 2.3 van rátelepítve. A kicsinek, a 7 cólosnak van klaviatúrája is.
2012. ápr. 10. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Végre van egy kevés időm arra, hogy leírjam az én esetemet a doublephones.eu olallal kapcsolatosan.

A facebookot görgetve, lassan egy hónappal ezelött, találtam rá a tablet gépre. Mivel eddig nem volt lehetőségem rá, hogy vasároljak semmilyen érintőképernyés terméket, rákattintottam az oldalra. Olcsónak tünt, de rizikóztam. Megrendeltem a 7 cólós tabot, 39999ft-ért, volt ajándék is hozzá egy klaviatúra, egy ceruza és egy 2GB kártya. A harmadik nap meg is kaptam a csomagot, persze picit félve kicsomagoltam, be is inditottam,. A probléma ott kezdődött, hogy nem tudtam mit kezdeni vele  ...Hívtam a doublephonest, segítséget kértem. Másnapra már tudtam mi az Android market, regisztráltam stb. Rá egy hétre rátaláltam az oldalon egy 10.1 cólos tabletgépre. Persze nem volt elegendő pénzem rá, ezért eladtam egy haveromnak 45000-ért ...Megvásároltam a 10.1-est. Ezen Android 2.3 volt, GPS és magyar menű. Szuper vásár és egy nagyon jó gép..

Köszi doublephones, mindenkinek!

2012. ápr. 12. 15:27
 4/6 BerzeTamás válasza:

Végre valaki ismeri az oldalt! Mindenhol kérdezgettem ha ismerik a termékeket, senki nem ismerte a doublephones dolgokat... Én is szeretnék egy androidos telefont és egy Android 2.3-as tabot. Ha gondolod írj néhány infót még, garancia ha van, szállítás stb.

Minden jót!

2012. ápr. 12. 16:09
 5/6 bakosi válasza:

Már mondtam nektek, hogy olcsók és szerintem jók is. Van garancia 1 év, szervíz is van. Az én tabom nem működött és kicseréltk. Kiderűlt, hogy a szállítás alatt a futár leejtette...ezt mondta a szervíz nekem. Most ez már lassan 2 hónapja használom.

Üdv

2012. ápr. 12. 16:57
 6/6 janipertiw válasza:
Nekem is kéne egy 59 ezres tábla, hívtam őket és azt mondták, hogy nincs már Android 4.0.3 gép, csak Android2.3. Ha valaki még tudja hopl rendelhetek ebben az árban táblá, megkérem írjon...
2012. máj. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!