Milyen megbízható és jó e-mail szolgáltatót tudnátok nekem mondani?
A gmail most nem jó nekem valamiért. Nem mutatja, hogy ha elküldtem egy üzenetet egy ismerősömnek az Elküldött Üzenetekben és csak napokkal később láttam, hogy valóban elküldte. Sok e-mail nem jön meg nekem csak jóval később, és van olyan, hogy elküldték az e-mailt, de egyáltalán nem kapom meg. Sőt olyan is van, hogy elküldtem több embernek egyszerre a levelet, de mailer failure-t küld vissza nekem. Mi lehet a gond? Mondjuk új internet szolgáltatónál vagyunk (T-Home), és már észrevettem, hogy egyes weboldalakat nem szereti.
Ezért szeretnék valamilyen új e-mail szolgáltató választani. Freemail az nem jó, gmail az ugye most van. Ötletek? Köszönöm szépen a segítséget!!!
Vigyázz! Van gmail.hu is :) az tényleg rossz.
Gmail.com JÓ! Megbízható.
Nekem Freemail-em van kb. 7-8 éve de nincs gond vele, 10Gb tárhely és azonnal küld és jelenít meg leveleket!
Viszont a hotmail.com valami nagyon szar! Citromail.hu meg nem tetszik olyan gagyi az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!