Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sok filmem van mire pakoljam...

Sok filmem van mire pakoljam rá öket? USB? (csak DVD ne mondjatok mert nem indítja el a másoltat)

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem mondok DVD-t! :D Amúgy mi nem indítja el a másoltat? Én javaslok egy külső merevlemezt, ha valóban sok filmed van, de siess vásárlással! Asszem még nincs rajta az artisjus adója.
2012. márc. 28. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:
az micsoda?
2012. márc. 28. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:

A legjobb az lenne tényleg ha vennél egy külső merevlemezt (HDD).

Lényegében olyan mint egy nagy pendrive, adatokat tudsz tárolni rajta, csak sokkal többet. Ha a TV-den van usb bemenet akkor így nagy valószínűséggel működni is fog.

Viszont ha nincs, akkor be kell még ruháznod egy médialejátszóra.

Az egy kis kütyű ami hasonlít egy DvD lejátszóra. Összedugod a tv-vel, van hozzá távirányító, és abba dugod be a HDD-t.

2012. márc. 28. 17:09
 4/5 SlipMan ***** válasza:
Külső merevlemez ugyanúgy megtellik..és ugyanitt fog kikötni a kérdező...olcsóbban megúszod ha nézelődsz mert szinte már a 2 szép szemedért (na jó, túlzás de 10 körül) már kapsz olyan dvd lejátszót ami divX-et, dvd-t is lejátszik. Olcsóbb mint a külső merevlemez, és így tuti megtudod nézni a filmjeid tv-n is.
2012. márc. 29. 06:13
 5/5 gergoap ***** válasza:

Külső merevlemez és médialejátszó, ez most a menő és a legésszerűbb. Én is felhagytam már a lemezírással. DVD és Blu-Ray lejátszót is felesleges mamár venni.

Az egész kijön olyan 50.000Ft-ból.

2012. márc. 29. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!