Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg lehetne valósítani az...

Meg lehetne valósítani az alábbi kapcsolási rajzokat?

Figyelt kérdés
www.vasynet.com/downloads/doc1/fluxuskondenz_tor/images/bajak1.jpg www.vasynet.com/downloads/doc1/fluxuskondenz_tor/images/bajak1.jpg

2012. márc. 21. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Megvalósítani bármit lehet, "papíráramkörök" mindig működnek.

Azért van itt egy-két "nem értem"..

Ugyanazzal a pozíciójellel, számmal megkülönböztetve, ugyanazon alkatelemeket jelölnek.

Itt a G3 kapcsoló, de G2, G1 nem az, de mi? Tipp: mondjuk mágnestérre érzékeny elem (Hall)

Ha S1 kapcsoló (itt stimmel is az S=switch), akkor miért G a 3-as.

A P szokás szerint potenciometer, itt nem az, de mi???

2012. márc. 21. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek elvileg egy fluxuskondenzátor kapcsolási rajzai. A lényeg az hogy milyen feltételeknek kell érvényesülnie a megvalósításhoz?
2012. márc. 21. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Feltételeknek?

Alkatrészek beszerezhetősége, ehhez pénz, és gyakorlat az áramkör összeállításában (mondjuk nyomtatott áramkör tervezés, forrasztási készség)

Vagy nem tudom mi mást válaszolhattam volna...

2012. márc. 21. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Például fizikai feltételek....mert ugye a fluxuskondenzátor egy holywoodi kellék egy kitalált eszköz...namármost a valóságban milyen fizikai feltételek szükségesek(ha nem is teljesülhet a fizika törvényei szerint). tehát az elméleti"valóságban" miként lehetne megépíteni. Tudom ez most elég zavaros de talán ki tudjátok bogozni.. :-)
2012. márc. 21. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Zavaros, nem zavaros?

Nem tudom az alkatrészek értékeit, anélkül hogy lehet belefogni a beszerzésbe.

Pl: otthon használsz villanykapcsolót, az 250V, 6A..

Itt milyen értékű az S1, mit kell tudnia.

Ha ezt megválaszolod, akkor tedd meg a következővel, mindegyikkel, amelyik a rajzon van....

És ha be tudtad őket szerezni, indulhat az összeépítés.

2012. márc. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!