Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kazettáról (audio) hogy...

Kazettáról (audio) hogy tudnám digitalizálni a zenét? Szeretném gépen lejátszhatóvá tenni. Kiegészítés lejjebb.

Figyelt kérdés
Már elolvastam az erre a kérdésre adott választ - http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k.. , de sajnos egyelőre nem sikerült. Van egy ilyen 3 végű jack kábelem, az egyik vége olyan, mint a füleseké (3,5) a másik pedig kék-piros, és a hifi hátuljába megy - így hallgatom a laptop zenéjét a hifin. Viszont visszafelé a dolog nem sikerül, letöltöttem az Audacityt, ugyan ezt a kábelt átraktam a laptop mikrofonbemenetébe, elindítottam a kazettát, de nem vesz semmit... :( Akkor mégis hogy kell ezt csinálni?

2012. márc. 20. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A magnó kimenetét kösd össze a számítógép vonalbemenetével (line in). Lehet, hogy szükséged lesz csatlakozó átalakítóra, ugyanis a fehér és piros hangkábelt kellene belegyömöszölni az egyetlen vonalbemenetbe, ami ugye nem lehetséges.
2012. márc. 20. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Vagy másféle kábel kéne? Ami a hifiből kimenő hangot nem a saját hangfalaiba viszi, hanem a laptopba? Szóval a hangfalas piros meg fekete cuccokra kéne átalakító, amit aztán ráköthetek a számgépre? :/
2012. márc. 20. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Szuper, leírtuk egy időben kb. ugyan azt. Dejó, szóval én a hifi line injét kötöttem össze a laptop line injével... :):)

Meg tudnád nekem valahogy ezt az átalakító cuccot? Van ennek valami speckó neve? Hogy ha bemegyek boltba, akkor mégse kézzel-lábbal mutogassak... :D

2012. márc. 20. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne a hangfalas kábellal foglalkozz, hanem az audio outtal. Nyugodtan mutogass kézzel lábbal. Fotózd le a magnód kimenetét, és mutasd meg. Ez lesz a kábel egyik vége, a másik pedig "kis jack" (35 mm).
2012. márc. 20. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Van fülhallgató kimenet... Találtam neten olyan verziót, hogy jack/jack kábel is jó, a hifi fülhallgató kimenete+laptop mikrofon bemenete... ?
2012. márc. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!