Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fender frontman 212r helyettes...

Gasty888 kérdése:

Fender frontman 212r helyettesít két kisebb erősítőt?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a próbatermünkbe venni egy Fender Frontman 212r erősítőt, de nem igazán értek hozzá. A fő kérdés az lenne, hogy ha 2 gitárt dugunk rá akkor az működik-e rendesen, valamint az is érdekelne, hogy ezt akár koncerten is használhatnánk-e?
2012. márc. 19. 14:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ilyen erősítőm van és ugyan két bemenet van rajta, de nem azért, hogy egyszerre két gitárt is rádughass, hanem az egyik kisebb a másik pedig nagyobb jelet vár. De persze lehet szólna mindkét bemenet egyszerre, még sose gondoltam rá, hogy kipróbáljam, de hogy őszinte legyek nem is próbálnám ki, mivel nem erre való. Viszont koncerten nagyon jól használható az erősítő, nagyon nagyot szól. Én max félig tekerem a hangerőt, mert különben csak engem lehetne hallani a zenekarból. :) Illetve ahhoz képest, hogy ez nem egy csöves erősítő, nagyon szép, Fenderhez méltó hangja van. Csak ajánlani tudom.
2012. márc. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!