Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » BRIDGE VAGY DSLR? Válaszod...

BRIDGE VAGY DSLR? Válaszod indokold kérlek!

Figyelt kérdés
a bridge vagy a tükörreflexes gépet ajánlanátok? esetleg konkrétan valami gép? ami 170 ezer Ft alatt van.. és úgy gondoljátok hogy elég jó tapasztalataid vannak vele!
2012. márc. 15. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azért azt sem ártana tudni, kinek-minek.

Egy abszolút kezdőnek nem biztos, hogy kell egyből a dslr. Pláne, hogy 170-ből újonnan csak egy egész alap dolog fog kijönni.

2012. márc. 15. 17:59
 2/12 A kérdező kommentje:
mondjuk úgy hogy tud fényképezni sok mindent tud. elmélet gyakorlat egyaránt... de még is ez az első komoly gép.. akkor dslr vagy bridge lenne a jobb? esetleg konkrétan egy gépet ha valaki ajánl azt is szívesen megnézem.
2012. márc. 15. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Ezt ne várd, hogy helyetted megválaszolják.

Körte vagy alma?

A DSLR jobban megdolgoztat, de cserében jobb képeket kapsz igaz drágább is.

A Bridge gép esetén egyszeri összegért kapsz némileg gyengébb minőséget, de egyszerűbb is vele az élet.

2012. márc. 15. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:

OFF

"...Egy abszolút kezdőnek nem biztos, hogy kell egyből a dslr..."

Hát bizony 15-20 éve a Zenit gépek fénykorában a legtöbb amatőr fotós egy SLR kamerával kezdett. :)

2012. márc. 15. 18:09
 5/12 A kérdező kommentje:
ez nagyon is igaz és hidd el eleget törtem a fejem ezen és már odáig jutottam hogy itt megkérdeztem de akkor úgy látszik tovább fogom törni..
2012. márc. 15. 18:09
 6/12 anonim ***** válasza:

"15-20 éve a Zenit gépek fénykorában a legtöbb amatőr fotós egy SLR kamerával kezdett. :)"

Most viszont most van, és egyrészt sokkal nagyobb a választék, másrészt nagyságrendekkel drágább egy mai dslr mint anno egy zenit slr.

2012. márc. 15. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:

18:26

Csak arra céloztam, hogy akkor is megtanultak az emberek fotózni a manuál slr kamerákkal.

Akarat kérdése, nem pedig kezdő nem kezdő kérdés.

2012. márc. 15. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Végtelen mennyiségű anyagi erőforrás esetén igen.
2012. márc. 15. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Annyira az se kell.

Használt DSLR gépek között van már nagyon ígéretes gépek. Ha pedig nem enged az ember a marketingnek és nem akar egy-két évente feleslegesen gépet cserélni, akkor nincs baj.

Pl én már jó ideje egy 30D használok és nem áll szándékomban a jövőben se cserélni. Évek óta nem költöttem fotós cuccokra, szóval nem igaz, hogy folyamatosan emészti fel a pénzt.

Viszont az igaz, hogy egyszeri nagyobb befektetést igényel az obikkal együtt véve. Ez használt váz esetén is meghaladja a 200ezret.

2012. márc. 15. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Erről beszélek. A kérdező 170 ezret írt. Annyiért bőven kap még állványt meg egyéb kiegészítőket a bridge géphez, dslr-t meg csak nagyon használtat vagy korlátozott számú objektívvel. Viszont hogy melyiket választja, azt kizásólag ő tudja eldönteni.
2012. márc. 15. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!