Nyertél-e már valamit a yoohey.hu-n és ha igen akkor meg is kaptad?
Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi vagyok, túl jók az ajánlataik ...2012. márc. 12. 20:51
11/12 vkrisz81 válasza:
valószinű ez is csak egy szélhámos cég. miért? követtem őket amig megszuntek, utolso licitek egyike egy motorola milestone telefon volt. kérdem én, amikor már van milestone 2 meg talán 3 is, miért az alap verzio van kirakva ami 2009es modell? lekonyveltem az anyagiakat is: pillanatnyi állás szerint egy 309ezerre becsult termék ami valojaban 170ezerért beszerezhető jelenleg 18500nal tartott, amit ugye ha szorzunk osztunk kivonunk megkapjuk, 100forintos bid ár mellett bevételként legalább 370ezer forint bevételuk lett, plusz ugye ki kell fizetni a terméket is, tehát kijelenthetjuk jelentős nyereséggel zárt már akkor! nyilván ez nem igy van hiszen automata licitál, igy csak néhány hulye kell aki erre bukik és ha csak 1 bidet veszel (olyan ugye nincs) már hozzájárultál a sikerükhöz. az a szesell szigeteki bejegyzés sem sámli :D
12/12 H.Ricsi válasza:
Hát én először csak az ingyenes regisztrációt csináltam meg és vártam, még azzal, hogy fél áron kuponnal vegyek BID-et. Az biztos, hogy a BID-ek árából bőven jól kijönnek még akkor is ha tényleg megkapod a terméket. Ez alapvetően nem bűn, mert ez benne az üzlet. Amikor beregisztráltam tele volt aukciókkal az oldal (kb 68db). Másnapra eltűnt belőle 50 úgy hogy amikor utoljára láttam még 8 nap olt hátra. Ez mondjuk fura, de annyira még nem borított ki :)Viszont múlt hét csütörtök vagy péntek óta nincs aukció és pár napja maga az oldal is "karbantartás alatt van". Magyar mentalitás ide vagy oda ez nem éppen arra ösztönöz, hogy megvegyem a BID-es kupont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!