Diktafonba kazettát hol kapok?
Figyelt kérdés
Panasonic típusú diktafonba keresek kazettát.Internetes vásárlás volt,kérdeztem az eladót,hogy lehet-e bele kazettát venni,azt mondta,lehet,de nem kell venni,mert küld.csomag megjött,kazetta sehol,eladó nem találja.állítólag.Egész Győrt bejártam,Media Markt,Somogyi elektronik,számítógépes,fényképezős boltok,stb,szerintem mindenhol voltam már,ahol műszaki cuccot árulnak.Nagyon sürgősen kellene bele kazetta,tud valaki segíteni?2012. márc. 8. 16:26
1/3 anonim válasza:
8 napon belül visszaküldheted, csak a szállítási költséget bukod.
Sajnos én is nagyon rég láttam, azt hiszem Media Marktban, de szerintem nem nagyon rendelnek már. Persze biztos ki lehet fogni valahol, csak szerencse kell hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat.én azért írtam ki a kérdést,mert segítséget reméltem.nem unatkoztam.ha unatkozok,nem a semmitmondó válaszaimat osztogatom...
2012. márc. 8. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!