Hogyan lehetséges ez? A szomszédban volt áram, amikor máshol nem.
Ugy érted, hogy esetleg lopja az áramot?
minden elképzelhető..
Egyébként is ha 3 fázisa van akkor is gyanús, hogy mindenütt volt árama a lakásban
Most a hálózatban nem lévő áramot nem lehet ellopni sem, nem? Ha az adott fázis nem él, akkor arra köthet bármit...
Mégcsak három fázis sem kell ahhoz, hogy legyen áram. Ugyanis nem egy fázisra kötnek mindenkit. Lehet, hogy csak két fázis ment ki, és ő pont a harmadikra volt kötve, de csak egy fázis ment be a lakására. Az egyetlen élő.
Amúgy nálunk volt régebben úgy megcsinálva az elektromos hálózat, hogy áramszünet esetén általában a ház alsó szintjén nem volt áram, fenn pedig igen :)
Tehát itt szó sincs áramlopásról, hiszen ha nincs mit lopni, akkor nincs mit lopni...
Kérdezd meg tőle.
1 megtudod az okot
2 segít nektek is áramot lopni :D
Szerintem is ők máshonnan kapják az áramot vagy ilyesmi lehet. Nekünk is szokott így lenni. Sőt a házunkban néha az alsó szinten van áram felül meg nincs. Az utca egyik felében ilyenkor nincs áram, a másikban meg van. Én sem értem de szoktak ilyesmik előfordulni, nem kell mindjárt rosszra gondolni. Ő valahogy másképp van bekötve. Szerencsés. De lehet máskor épp emiatt szerencsétlenebb, mint pl ti.
Bocs az offért,de ez a válasz aranyos.
"Amúgy nálunk volt régebben úgy megcsinálva az elektromos hálózat, hogy áramszünet esetén általában a ház alsó szintjén nem volt áram, fenn pedig igen :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!